Vendégeink visszajelzései

Regele Dávid

2009. novemberében STROKE-ot kaptam 19 évesen, jobb kezem és lábban lebénult, nem tudtam beszélni. A kórházakból 6 hónap után jöttem haza, majd otthoni rehabilitáció következett. Anya tanácsára az „ELKE stúdió”-ba mentünk. Elke segített nekem, vibrációs gépnél, taposó gépen, és a ellipszis- és a futópadon.

Az első alkalom fárasztó volt és 5- 5 percig bírtam. Néhány edzés után jobb lett a beszédem, és jobban támaszkodtam, a jobb lábam is sokat izmosodott. Most már, ortézis nélkül, egyedül gyalog megyek Elkéhez. A gépek, az edzőterem eszközei igazán nagyon jók, de számomra nagyon fontos volt a Személyi edzőm, azaz Elke, aki nagyon sokat segített, összeállította az edzéstervemet, buzdított, kijavította a hibákat, azaz mindig mellettem volt.

Jenei Tünde

"2009 novembere. Ekkor jött az elhatározás,hogy változtatnom kell az életmódomon és le szeretnék fogyni. A mérleg 86 kilót mutatott. Egyik nap a véletlen folytán volt szerencsém el látogatni Elke tornastudiójába. Már ekkor magával ragadott a kedves fogadtatás,a stúdió tisztasága a gépek,melyeken bárki könnyedén el tudja végezni a gyakorlatokat,anélkül,hogy kívácsi tekintetek vennék körül. A gépek kipróbálása után meg is vásároltam az első bérletemet. Nehezen ment a torna az elején,a cardio gépekről nem is beszélve,hiszen a testem hozzá volt szokva a kénylemes életmódhoz. Érettségi után elkezdtem a 2 éves kozmetikus iskolát,reggel elmentem az iskolába,este volt mire hazaértem és ekkor volt lehetőségem nyugodtan enni. Sajnos ekkor szaladtak fel rám rohamosan a kilók. Ahogy telt az idő,szorgalmasan betartottam Elke tanácsait és hetente kétszer jártam tornázni. Emellett elhagytam a vacsorát,a fehér lisztet és minimálisra csökkentettem az édességet,ami nem egyszerű menet volt,hiszen nagyon édes szájú vagyok. smile hangulatjel Néhány hónap elteltével centiben volt mérhető a kitartásom,ami még jobban erőt adott a folytatáshoz. Elke mindig mellettem volt a nehezebb pillanatokban is és oda figyelt rám,jó tanácsokkal látott el. A slender you gépek mellett rendszeresen használom mai napig a lépcsőző gépet,az ellipszis trénert és a futópadot. Emellett időnként a vibrációs trénert is segítségül hívom,hiszen segít abban,hogy a bőröm feszes maradjon és az izmaim is szépen épüljenek. A kilók és a centik folyamatosan olvadtak le rólam,fokozatosan, elkerülve a jojó effektust. Ma 2014-et írunk. Büszkén mondhatom el magamról,hogy 66 kiló vagyok a testem teljesen átalakult és mínusz 18 cm ment le a fenekemből,14 a derekamból és függője lettem a rendszeres mozgásnak,a tornának. Jól érzem magam,a bőröm a mozgásnak, a gépeknek köszönhetően nem sínylette meg a -20 kilós súlyvesztést. Mindenkinek bátran ajánlom,hogy kezdjen el mozogni,próbája ki,hogy mit tud nyújtani ez a tornastúdió az olvadó centiken és kilókon kívül is."

Papp Lászlóné Ilona

"Egy éve járok Elkéhez. Kb. 2-300 m-re lakom a stúdiótól, de korábban nem éreztem szükségét, hogy tornázzak, illetve inkább az a helyes, hogy nem tudtam, milyen is, ez a stúdió. De szerencsére elkezdtem és nagyon örülök neki, hogy találtam egy olyan mozgásformát, ami tökéletesen megfelel, ilyen 50 feletti, változó korban lévő nőnek. A tornaágyakon végzett gyakorlatok nem terhelik meg a szervezetet, de mégis megfelelőlen átmozgatják az egész vázrendszert. És ha egy kicsit erősebb gyakorlatra vágyom, lehet kardiozni, ami a test formálásában nagy segítséget nyújt. Én nem elsősorban fogyás, fogyni akarás miatt kezdtem el járni a stúdióba, (nincs súlyfeleslegem), hanem inkább azért, hogy formában maradjak, erősödjek. Ez maradéktalanul meg is valósult, már 1-2 hónap után látható jele mutatkozott. Bónuszként a menopauzás tüneteim is csökkentek. Hőhullám, verejtékezés, fáradékonyság, alvási nehézségek, ezek mind mérséklődtek, vagy meg is szűntek. smile hangulatjel Azért is jó még a stúdióba járni, mert Elke és Zsóka minden segítséget megadnak a tornához, nem hagyják magára az embert a teremben, elmondják, mi mire jó, mire használ. Sőt egyéb életvezetési, egészségügyi tanácsokkal is ellátják a vendégeket. Bátran ajánlom mindenkinek a torna stúdiót, aki barátságos légkörben szeretne mozogni és hatásosan tenne is azért, hogy egészséges maradjon."

Szarvas Imréné

"Azt mondják, minden kornak meg van a maga szépsége. Ennek az ellenkezője is igaz. Az ötödik x-en túl sokat változunk, a testünk más lesz. Nálam ez 14 kg pluszt jelentett. De ez csak a külső, belsőleg is sokat változtam. A IV. emeletre 90 lépcső vezet. Korábban a 10 kg-os szatyrokat egy szuszra felvittem. Egy idő után a duzzadt lábak miatt már a saját testemet is csak vonszoltam. Fulladtam. Ekkor döntöttem el, hogy gyógyszer nélkül változtatok. Hetente 3-4-szer mentem Elkéhez. A Slender You gépek megkönnyítették a mozgást, miközben formálták a testemet, a cardió edzés pedig segített az izomzat fejlesztésében. Elke egészségmegőrző tanácsait megfogadva 4 hónap elteltével testsúlyom 6 kg-ot csökkent, a borda alatti átmérőm 10 cm-rel lett kevesebb, és a láb duzzadás is megszűnt. Ismét gond nélkül kocogtam fel a 4. emeletre, és nem mellékes az sem, hogy újra nőnek érezhetem magam. Mindenkinek, kortól függetlenül ajánlom a Slender You Női Tornastúdiót. Ha van egészségügyi kihívása azért, ha nincs, azért, hogy ne is legyen!"