Mini Cardio terem

A sportmúltamból, és mert hogy egyszerűen csak NŐ vagyok, mindenképp profi, speciálisan nők részére összeállítottam a kényes pontokra különös tekintettel figyelő fitness gépparkot.

Nagy büszkeségem, hogy Hajdúszoboszlón először én nyitottam 2006-ban az akkori igényeknek, és elvárásoknak megfelelő minőségi berendezéssel ellátott „női termet”.

IMG_1418 IMG_1433

Felszereltsége

Steppgép:

A lépcsőzőgép vagy steppgép a lépcsőn való közlekedést imitálja. Lépcsőzővel hatékonyan égetheted el a kalóriákat és a problémás területeket dolgozza meg, elsősorban a far és a combizmokat. Térdműtét utáni rehabilitáció során ajánlott.

IMG_1426

A TECHNO-GYM futópad:

A világszínvonalú Techno-Gym futópadok egyszerűen tökéletesek! Bármi legyen is az igényed, a futópad tud annak megfelelő programot kínálni!

IMG_1954  IMG_1406 IMG_1520

Ellipszisgépek:

Az ellipszistréner kisebb fizikai megerőltetést igényel, mint a futópad, mégis hatékony, súlycsökkentésre és keringési rendszer karbantartására való. Sőt az egész testre, megdolgoztatja a kar- és lábizmokat.

IMG_1409

Az ellipszis tréner segítségével egyszerre végezhetsz többféle mozgást, amelyek közül mindegyik külön-külön is segíti a zsírégetést. Nálunk egy különleges HASFOGYASZTÓ ÖVET lehet viselni, amelynek használatával gyors fogyás tapasztalható. Hetente 3x30 perc a javasolt használata és 1 hónap után látványos fogyást lehet észrevenni (körméret 6-10 cm). Ez a "Simply Belt" öv egy teljesen automatikus levegőmasszázs öv, amely az edzés közben masszírozza a zsírpárnákat, és ennek hatására több kalóriát égetünk el.

IMG_1946 IMG_1409 IMG_1942

Jöjjetek, nézzetek körül nálunk, mert vár titeket egy kellemes hangulatú
Családanyák és Dolgozó nők által kedvelt NŐI-TORNASTÚDIÓ!