Body-Wrapping (Testtekercselés)

„Alakformálás, narancsbőr kezelése.”

IMG_1915Kelet-Magyarországon máshol nem található csak nálam, ez a különleges és speciális testtekercselés, mint a „SLENDER YOU”® Tornastúdióban, Hajdúszoboszlón.

A Body-Wrapping egy speciális testtekercselés módszer, amellyel nagyon jó eredményeket lehet elérni az alakformálás és cellulit-es bőrképletek javítása területén.

A kezelés menete így történik: Miután fehérneműre vetkőztél, bemasszírozunk egy különleges német zsírégető krémmel térdtől-bordaívig. Ezután bokától szegycsontig feltekerjük a speciális fóliát, amely kompressziós hatást eredményez, majd 50 percig pihenés történik a különleges ezüst kanadai infra-takaróban.

Kezelés után eltávolítjuk a fóliát, és hűsítő krémmel masszírozzuk át a kezelt testrészt.

IMG_1903A kezelés hatására a kötőszövet feszesebbé válik, gyorsul a nyirokkeringés és az anyagcsere, mely kerület csökkenést, valamint a narancsbőr csökkenését eredményezi.

Mindemellett egy fantasztikus relaxáló kezelés, mert nálam nyugodt és kellemes környezetet talál. Lágy relax-zene és illóolaj kényezteti Önt. Különleges még a fényterápia, ami a kezelés alatt a mennyezetről látható.

Fontos! A megfelelő mennyiségű és minőségi folyadék fogyasztás hiányában az eredmény elmaradhat. A kiválasztás a vizelettel nem tud megtörténni, így más kiválasztó szerven keresztül próbálnak a méreganyagok eltávozni. Ennek hatása lehet ebben az esetben megjelenő pattanások, a fejfájás, lábikragörcs, fáradtság érzés, stb.

Mennyi kezelésre van szükségünk?

Célszerű egy 10-12 kezelésből álló kúrát elvégezni, melynek gyakorisága heti 2-3 alkalommal ajánlott!

Súlyosabb esetben több kúrára is szükség lehet. Kúra után havi egy emlékeztető kezelés ajánlott a következő kúráig. Nagyon fontos az is, hogy ezzel a karcsúsító kezeléssel egyidejűleg kalóriaszegény, és ballasztanyagokban gazdag diétát alkalmazzunk.

Ellenjavallatok:

A testtekercselés kezelésnek is vannak kontraindikációi. A szépségnél is fontosabb az egészség, így kérek mindenkit, hogy fokozott figyelemmel olvassa el a következőket:

  • lázas állapot
  • nyílt sebek
  • fertőző betegség
  • várandóság idején
  • szoptatás alatt
  • epilepsziás betegnél
  • trombózis esetén
  • bőrfekély

Ha a felsoroltak közül valamelyikre magára ismerne, a későbbi probléma elkerülése érdekében, kérem erre a kezelésre ne jelentkezzen!

IMG_1922