Hullámmasszázs kezelés - nyirokmasszázs

„Doctor Life® - Piacvezető hullámmasszázs technológia”

A mozgás szabadsága megfizethetetlen kincs.

Az évek múlásával a nyirokkeringésnek és a vénás keringési rendszernek egyre inkább segítségre van szüksége ahhoz, hogy Ön megőrizhesse könnyed mozgását, lábainak egészségét, testi fittségét, teljesítőképességét, bőrének szépségét. Korunk egyik legkomolyabb kihívása a szervezet elsavasodása és fontos élettani funkciókat ellátó folyadékszállító rendszerek működőképességének fenntartása, helyreállítása.

A mai modern kor stresszel teli és mozgáshiányos életmódja, az ülő munkavégzés -de ugyanúgy a folyamatos állással járó munkakörök- párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással, a láb vénás- és nyirokkeringési rendszerének leépülése irányába hatnak.

További következmény a szervezet elsavasodása, ami a szakemberek általános véleménye szerint a betegség okozója.

IMG_1534 IMG_1540

A láb, mint második szív

A vérkeringésről:

Közismert, hogy a vérkeringés központi motorja a szív. A vér szállítja a nélkülözhetetlen oxigént és tápanyagokat a szövetekbe és sejtekbe. A láb izomzata és a rugalmas érfalak szűkülő és táguló mozgásának kölcsönhatása, mint egy természetes pumpa segíti a vér áramlását. A genetikai hajlam és egyéb okok mellett a mozgáshiány is jelentős szerepet játszik a vénás kapillárisok rendellenes működésének kialakulásában. A vénák kitágulnak, és pangó keringési állapot jön létre.

A nyirokrendszerről:

A teljes szervezetre kiterjedő nyirokkeringésnek nincs a szívhez hasonló motorja. A nyirokkeringés fenntartásában itt is nagy szerepe van az izompumpának. Alapvető funkciói közé tartozik szervezetünk méregtelenítése és a lerakódott salakanyagok eltávolítása, végső soron az egészség megőrzése. A rendszer egyik sajátos zavara az ún. nyiroködéma. Ha a nyirokfolyadék telítődik nyákszerű sűrű anyaggal, melyet a nyirokrendszer nem képes elszállítani, kialakul a nyiroködéma. Jelentkezhet többek között az érbetegségek bármely fajtájánál, gyulladások esetén, ízületi-, mozgásszervi-, daganatos betegségeknél, műtétek után, stb.

A régi idők emberének fizikai aktivitásban gazdag életében a keringési rendszerek általában megfelelően működtek. Az utóbbi évtizedek azonban jelentős életmódváltozáshoz vezettek. Az elsavasodással és keringéssel kapcsolatos problémák a mai modern kor egyfajta népbetegségének tekinthetők.

Az első, sokszor ártatlan jeleket bokaduzzanat követi, majd az általános ödéma kiterjed az egész lábra. A láb megvastagszik, fáradttá, nehézzé válik, fájdalom jelentkezik. Ha nem avatkozunk közbe, elindul egy leépülési folyamat. Az egyre inkább pangó keringés súlyosbodó lábállapotokhoz, korlátozott mozgáshoz, lábszárfekélyhez, munkaképtelenséghez, trombózishoz, sőt tüdőembóliához vezethet.

IMG_1563 IMG_1575

VAN MEGOLDÁS!

A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a lábakra, karokra, illetve szükség esetén a törzsére felhelyezünk egy speciálisan erre a célra kialakított, légkamrákból álló kezelő egységet, applikátort. A computer vezérelt applikátor egymás után felfúvódó légkamrái precíz masszázshatást idéznek elő, megfelelő nyomásértékeket biztosítva. Ez a leggyakorlottabb masszázsterapeuta simogató, ám rendkívül hatékony masszázshoz hasonlítható leginkább.

A felfúvódó kamrák által előidézett kellemes hullámmasszázs hatására a teljes nyirokfolyadék keringés, a vérkeringés, és az izomzat mikro-cirkulációja egyaránt javul, feszültségei csökkennek. Ez rendkívül előnyös élettani hatásokat gyakorol a sejtekre és a szövetekre. A megjavult anyagcsere folyamatok és a hullámmasszázs intenzív segítséget nyújt a felhalmozódott nyirokfolyadék és méreganyagok kiürüléséhez és a kötőszövet egészségének helyreállításához a szervezetben.

Mit kell tudni a használatáról?

A kezelések 40 percesek. Már a kezelés folyamata is nagyon kellemes élményt nyújt. Érezni fogja, ahogy a vérkeringés és nyirokkeringés új életre kel, látni fogja, ahogy a lerakódott méreganyagok távoznak majd szervezetéből és csökken a narancsbőr. Ön napról napra érzékeli, ahogy végtagjai felszabadulnak, megkönnyebbülnek, és egyre pihentebbé válnak, visszaadva Önnek a fizikai aktivitás örömeit. A megélénkült mikro-keringés segítségével, az oxigénnel és tápanyagokkal együtt vitaminok, ásványi anyagok és gyógyszerek alkotóanyagai is hatékonyan tudnak eljutni a kezelendő területekre. Eredményesen használható a pangó keringéssel járó állapotok, lábszárfekély esetén, poszt-traumatikus kezelésekre (törés, amputáció után), mélyvénás trombózis megelőzésére, narancsbőr kezelésre és alakformáló kúrák hatásának fokozására.

A berendezés használata természetesen nem helyettesíti az orvosi terápiát, de azt kiegészítve sokszor még súlyos eseteken is segít.

Doktor Life segít a család minden tagjának!

20 éves kortól egészen idős korig a család minden tagja élvezheti ezen technológia áldásos hatásait:

 • egészségmegőrzés
 • gyógyulás elősegítése
 • szépség és fittség megőrzése
 • rehabilitáció
 • sportsérülések
 • megerőltető sporttevékenység után

Hatékony alakformáláshoz és narancsbőr kezeléséhez is elengedhetetlen

A cellulit már népbetegségnek számít. A nők többsége, és egyre több férfi küzd vele, és azzal kell szembesülniük, hogy a csodakencék nem segítenek. A narancsbőr amiatt alakul ki, hogy a lelassult vér- és nyirokkeringés nem képes elszállítani a salakanyagokat, amik lerakódnak a fenék- és combtájon. Egyetlen dolgot tehetünk, ha meg akarjuk szűntetni a problémát:

Serkenteni kell a vér- és nyirokkeringést. Nem helyileg, kívülről felvitt krémekkel. Alaposan, hatékonyan és globálisan. A hullámmasszázs kezelés hatékonyan segíti a lerakódott salakanyagok és víz eltávolítását, a fogyókúra vagy bármilyen alakformáló kezelés során lebontott zsír kiürülését. A káros anyagok távozásával fokozódik a terület általános keringése, az oxigén, a vitaminok és más tápanyagok könnyebben jutnak el a sejtekhez, így Ön belülről szépítheti meg a bőrét. Hullámmasszázzsal végre minden korábbinál eredményesebb, hosszabb távú megoldást kap.

IMG_1823 IMG_1825

Kezelési lehetőségek a Dr. Life MK300 berendezéssel:

 • hatékony salaktalanítás és méregtelenítés
 • bizonyos típusú ödémák kezelése
 • nyirokpangás kezelése
 • bizonyos vénás problémák, visszerek kezelése
 • vérkeringés, mikro-cirkuláció élénkítése
 • kötőszövet feszességének javítása
 • cellulit kezelés
 • méretcsökkentés

IMG_1627